Amila Amila Arm Blaster (83287)

Το AMILA Arm Blaster θα σας βοηθήσει να απομονώσετε τους δικεφάλους και τρικέφαλους εκτελώντας ασκήσεις με μπάρα, αλτήρες ή και ασκήσεις σε τροχαλία τόσο εύκολα όσο και αποτελεσματικά.


Ειδικός σχεδιασμός:
Το 62 εκατοστών AMILA Arm Blaster θα σας υποστηρίξει, και θα διατηρήσει το σωστό σχήμα του ενώ θα πραγματοποιείται σκληρές κάμψεις δικεφάλων. Πραγματοποιείστε πιο εύκολα τις κάμψεις δικεφάλων και αποκτήστε γρήγορα τα αποτελέσματα που θέλετε. Ενισχυμένο με Neoprene μαξιλάρια για στήριξη στο λαιμό ενώ οι ιμάντες του είναι από Nylon για μεγάλη αντοχή. Ιδανικό για όλους τους χρήστες


Σωστή Εκτέλεση Ασκήσεων:
Το AMILA Arm Blaster εκτός από την βοήθεια που θα σας δώσει στην πραγματοποίηση κάμψεων δικεφάλων θα σας βοηθήσει στην διατήρηση της σωστής εκτέλεσης της άσκησης για την αποφυγή τραυματισμών αλλά και βέλτιστου αποτελέσματος. Χρησιμοποιήστε το με μια fixed μπάρα AMILA και εντυπωσιαστείτε με το αποτέλεσμα.


Βαριάς Κατασκευής:
Το AMILA Arm Blaster κατασκευάστηκε για να αντέχει. Έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά υψηλής αντοχής τόσο για την ασφάλεια σας κατά την εκτέλεση των ασκήσεων όσο και για την αντοχή του ίδιου του αντικειμένου. Επίσης χρησιμοποιήθηκαν υλικά για την άνετη εφαρμογή του επάνω σας ώστε να μην σας κουράζει ακόμα και μετά από ώρα χρήσης.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Γυμναστήριο - Προπόνηση
Γένος Είδη Γυμναστηρίου
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Από 1 έως 10%
Κατηγορία Αξεσουάρ Γυμναστικής και Μικροόργανα
Υλικό
Υποκατηγορία Διάφορα Αξεσουάρ Γυμναστικής
Χρώμα Μαύρο
No size chart available yet!

Amila Amila Arm Blaster (83287)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.
  • Κωδικός Προϊόντος: 83287
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Προτεινόμενη Λ.T 19,60€
  • 18,62€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: , Είδη Γυμναστηρίου, Γυμναστήριο - Προπόνηση, Αξεσουάρ Γυμναστικής και Μικροόργανα, Από 1 έως 10%, Μαύρο, Αξεσουάρ, Διάφορα Αξεσουάρ Γυμναστικής, Amila

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.