Amila Amila Foam Roller Φ14X60Cm (96807)
Blank page

Ο Κύλινδρος Ισορροπίας από την AMILA είναι φτιαγμένος απο υψηλής πυκνότητας EVA και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη φυσικοθεραπεία ή να ενταχθεί σε ασκήσεις Pilates ή Yoga. Είναι κατασκευασμένος έτσι ώστε να αντέχει ακόμα και τη συχνή χρήση σε ένα γυμναστήριο. Είναι ιδανικός για stretching, ενδυνάμωση του κορμού, ισορροπία και είναι κατάλληλος και για massage.

Λόγοι για να χρησιμοποιήσεις το Foam Roller της AMILA:

Βελτίωση απόδοσης: Όταν δημιουργείτε ένα trigger point, αυτό μπορεί να σας περιορίσει και να σας μειώσει την απόδοση. Χρησιμοποιώντας έναν κύλινδρο ισορροπίας επαναφέρετε τους μύες σας στη φυσιολογική κατάσταση, αυξάνοντας το εύρος της κίνησής σας. Έτσι μπορείτε να επιτύχετε μια καλύτερη απόδοση, καθώς οι μύες (που θα έχουν επανέλθει) θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν πλήρως.

Ανακουφίζει τον πόνο: Όταν χρησιμοποείτε MFR (Myofascial Release, Self-myofascial Release) στα trigger points, αυξάνετε την κυκλοφορία του αίματος τους μύες και στους συνδετικούς ιστούς. Όσο καλύτερη η κυκλοφορία, τόσο περισσότερο το οξυγόνο που περνάει, άρα ο μυς σας μπορεί να αναρρώσει γρηγορότερα ή και να πονάτε λιγότερο.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Γυμναστήριο - Προπόνηση
Γένος Είδη Γυμναστηρίου
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Από 1 έως 10%
Κατηγορία Αξεσουάρ Γυμναστικής και Μικροόργανα
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Κύλινδρος Μασάζ
Χρώμα Μαύρο
No size chart available yet!

Amila Amila Foam Roller Φ14X60Cm (96807)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.
  • Κωδικός Προϊόντος: 96807
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Προτεινόμενη Λ.T 24,30€
  • 23,09€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Είδη Γυμναστηρίου, Γυμναστήριο - Προπόνηση, Αξεσουάρ Γυμναστικής και Μικροόργανα, Από 1 έως 10%, Μαύρο, Αξεσουάρ, Κύλινδρος Μασάζ, Amila

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.