Amila ’Γκιστρο Στερέωσης Πόρτας (88174)

Το άγκιστρο στερέωσης είναι ένα από τα απαραίτητα αξεσουάρ που θα πρέπει να έχει κάποιος που κάνει προπόνηση με λάστιχα και όχι μόνο στο σπίτι του. Πολύ απλό στην χρήση του, πηγαίνετε στην πλευρά που κλείνει η πόρτα, και στην κορυφή της πόρτας (ή στο κάτω μέρος) περάστε το άγκιστρο με τέτοιο τρόπο ώστε η θηλιά να είναι στο μέρος που θα είστε εσείς (πλευρά που κλείνει η πόρτα), ενώ το σφουγγάρι θα είναι από την άλλη πλευρά κρατώντας αντίσταση. Περάστε μέσα στην θηλιά τα λάστιχα που θέλετε (πχ τα AMILA GymTubes) και ξεκινήστε ασκήσεις όπως κλειστή – ανοιχτή κωπηλατική, κάμψεις δικεφάλων κ.α.

Ο ιμάντας είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας Nylon, ικανός να αντέχει και τις πιο απαιτητικές προπονήσεις. Το σφουγγάρι θα προστατέψει την πόρτα σας από γδαρσίματα και σημάδια ενώ κρατάει αντίσταση. Για την προστασία του εξοπλισμού σας, η θηλιά μέσα έχει επένδυση από Neoprene, και έτσι δεν θα τρίβεται με το σκληρό Nylon κατά την διάρκεια των ασκήσεων

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Γυμναστήριο - Προπόνηση
Γένος Unisex
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Από 1 έως 10%
Κατηγορία Ανταλλακτικά | Εξαρτήματα
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Διάφορα Ανταλλακτικά - Εξαρτήματα
Χρώμα Μαύρο
No size chart available yet!

Amila ’Γκιστρο Στερέωσης Πόρτας (88174)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.
  • Κωδικός Προϊόντος: 88174
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Προτεινόμενη Λ.T 2,80€
  • 2,66€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Unisex, Γυμναστήριο - Προπόνηση, Ανταλλακτικά | Εξαρτήματα, Από 1 έως 10%, Μαύρο, Αξεσουάρ, Διάφορα Ανταλλακτικά - Εξαρτήματα, Amila

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.