Amila Ελατήριο Στήθους Με Λάστιχα (44003)
Οι ασκήσεις ενδυνάμωσης είναι απαραίτητες. Το Chest Expander από την AMILA σας βοηθάει να τονώσετε και να χτίσετε όλα τα μυικά γκρούπ. Πιο αναλυτικά μπορείτε να γυμνάσετε την πλάτη σας, τους ώμους, τους πήχης, τους τρικέφαλους και φυσικά το στήθος σας. Ελαφρύ και εύκολο στην μεταφορά και αποθήκευσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν εναλλακτική των αλτήρων καθώς είναι ασφαλές και στην χρήση.
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Γυμναστήριο - Προπόνηση
Γένος Είδη Γυμναστηρίου
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Από 1 έως 10%
Εφαρμογή Κανονική
Κατηγορία Αξεσουάρ Γυμναστικής και Μικροόργανα
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Διάφορα Αξεσουάρ Γυμναστικής
Χρώμα Μαύρο - Κόκκινο
No size chart available yet!

Amila Ελατήριο Στήθους Με Λάστιχα (44003)

  • Κωδικός Προϊόντος: 44003
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Προτεινόμενη Λ.T 9,60€
  • 9,12€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Είδη Γυμναστηρίου, Γυμναστήριο - Προπόνηση, Αξεσουάρ Γυμναστικής και Μικροόργανα, Από 1 έως 10%, Μαύρο - Κόκκινο, Αξεσουάρ, Διάφορα Αξεσουάρ Γυμναστικής, Κανονική, Amila

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.