Amila Amila Kettlebell Vinyl Cover 16Kg (44507)

Η AMILA έχει δημιουργήσει αρκετές σειρές Kettlebell για να μπορείτε να βρείτε τον τύπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Η σειρά AMILA Kettlebell Vinyl Cover με προστατευτικό κάλυμα βινυλίου,  είναι κατάλληλη για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Η σειρά AMILA Kettlebell Vinyl Cover είναι φτιαγμένη από μαντέμι, το οποίο έχει επεξεργαστεί και ψηθεί σε ειδικούς φούρνους, έχει περαστεί ειδικό βερνίκι για προστασία και γυαλάδα ενώ έχει καλυφθεί και από βινυλίο για προστασία τόσο του Kettlebell όσο και του πατώματος σας. Το βινύλιο σε κάθε βάρος είναι διαφορετικό για να τα ξεχωρίζεται από μακριά. Αρκετά μεγάλη λαβή για άνετο πιάσιμο, ενώ χάρις την υφή του Kettlebell η λαβή είναι ιδιαίτερα αντιολισθητική για να μην σας γλιστράει καθ’ όλη την διάρκεια της άσκησης.

  • Ενισχύστε την δύναμη, την αντοχή και τον συντονισμό σας
  • Βελτιώστε το καρδιοαναπνευστικό σας
  • Γυμνάστε όλο το σώμα, κάψτε θερμίδες
  • Ενεργοποιήστε τον κορμό και τους σταθεροποιητικούς μύες σας
  • Βελτιώστε την κίνηση, την ευελιξία και την ταχύτητα σας

Η σειρά AMILA Kettlebell Vinyl Cover είναι διαθέσιμη στους παρακάτω κωδικούς και κιλά:

Κωδ.

Kg

44504

4

44505

8

44506

12

44507

16

44509

20








Αν και υπάρχουν ενδείξεις ότι τα βάρη τύπου Kettlebell χρησιμοποιόντουσαν από τους αρχαίους Ρωμαίους και Έλληνες, η λέξη «Kettlebell» ή «Δράμι», όπως είναι η ελληνική ονομασία, εμφανίστηκε σε ένα Ρωσικό λεξικό περί της αρχής του 17ου αιώνα μ.Χ. Το 1948 το Kettlebell είχε μπει για τα καλά στην ζωή των Ρώσων και γίνεται εθνικό σπορ της Ρωσίας.

Η δημοφιλία αυτού του περίεργου οπτικά βάρους σαν αξεσουάρ γυμναστικής διαδόθηκε γρήγορα σε όλο τον κόσμο, καθώς μπορεί να γυμνάσει πολλές μυϊκές ομάδες, να παρέχει μια συνολική προπόνηση σε μικρό χρονικό διάστημα. Το ασκησιολόγιο είναι πραγματικά μεγάλο.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Γυμναστήριο - Προπόνηση
Γένος Είδη Γυμναστηρίου
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Από 1 έως 10%
Κατηγορία Βάρη | Αλτήρες | Μπάρες
Υλικό Αλλα υλικά
Υποκατηγορία Kettlebell
Χρώμα Μπλε - Μαύρο
No size chart available yet!

Amila Amila Kettlebell Vinyl Cover 16Kg (44507)

Το προϊόν μπορεί να παραδοθεί στο χώρο σας σε 2-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.Λόγω ειδικού όγκου/βάρους η αποστολή του προϊόντος ΔΕΝ πραγματοποιείται με κούριερ αλλά ΜΟΝΟ με μεταφορική εταιρεία και ΜΟΝΟ εντός Ελλάδας. Το κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από την περιοχή, τον όγκο και το βάρος του προϊόντος και θα ενημερωθείτε για το ακριβές ποσό από το customer care μετά την καταχώρηση της παραγγελίας. Η συναλλαγή για προϊόντα ειδικού όγκου/βάρους πραγματοποιείται μόνο με τραπεζική κατάθεση ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα.
  • Κωδικός Προϊόντος: 44507
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Προτεινόμενη Λ.T 60,90€
  • 57,86€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Αλλα υλικά, Είδη Γυμναστηρίου, Γυμναστήριο - Προπόνηση, Βάρη | Αλτήρες | Μπάρες, Από 1 έως 10%, Μπλε - Μαύρο, Αξεσουάρ, Kettlebell, Amila

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.
H εφαρμογή του προϊόντος (σε όσα αναγράφεται) είναι πιθανό να διαφέρει ανάλογα με το σωματότυπο.
Τα επίσημα εταιρικά μεγεθολόγια παρατίθενται συμβουλευτικά, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν δεσμευτικά και ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιους μεμονωμένους κωδικούς. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αναντιστοιχίες των επίσημων μεγεθολογίων με τα προϊόντα.